Blog


Halloween met Peter's Farm

Halloween is an opportunity to be really creative! Met je kostuum.. of in dit geval, in de keuken! Want dat is natuurlijk eigenlijk gewoon de plek 'where the magic happens'! Wanneer je herfst en Halloween samen brengt in een gerecht zal het je misschien niet verbazen dat er een stoofgerecht mét pompoen uit de recepten denk-tank komt rollen.  Feestjes zitten er zoals we allemaal weten momenteel niet echt in door de omstandigheden. Tijd zat dus om lekker de keuken in te duiken. Serveer de stoof in eetbare mini pompoentjes en je hebt een hartstikke leuk hoofdgerecht voor Halloween!

meer lezen 0 Berichten

Natural Spices: Mexicaanse bowls met krieltjes & guacamole

Spice up your life! Don't worry, dit is geen blog over hoe ik vroeger die hard fan van de Spice Girls was, maar wel een blog met pit! Want met de nieuw gelanceerde kruidenmixen van Natural Spices breng je pit& smaak je keuken in. Je hoeft eigenlijk niet eens een mega keukenprinses te zijn om iets lekkers en smaakvols op tafel te toveren. Met wat simpele ingrediënten én een goede kruidenmix kom je al een heel eind hoor. Hier lees je meer over de nieuwe kruidenmixen en Holy Guacamole, vind je ook nog eens het recept van deze kruidige Mexicaanse bowls :) die je binnen 25 minuten al op tafel kan hebben staan!

meer lezen 0 Berichten

Lekker & Simpel ZOET

Het zesde kookboek van Lekkerensimpel.com - genaamd ZOET - viel afgelopen week op mijn deurmat! De naam verklapt het natuurlijk al een beetje. In ZOET vind je 125 overheerlijke recepten, variërend van taarten en toetjes tot cakes en andere lekkernijen. Gezond? Hell no. Maar mijn motto is, als je het doet, doe het dan goed!

meer lezen 0 Berichten

Paas inspiratie met Peter’s Farm

Pasen 2020. Is er überhaupt een Pasen dit jaar? Of wordt dit ook geannuleerd of verplaatst J? Nee joh. Ondanks de crazy times waar we ons in bevinden, gaan we natuurlijk gewoon Pasen vieren. Een beetje anders en waarschijnlijk iets minimaler. Maar juist nu, is het zo belangrijk om ieder moment dat zich aandient aan te grijpen om er gewoon een klein feestje van te maken. Want ook kleine feestjes zijn feestjes! 

meer lezen 0 Berichten

Gezond én winters comfort food met Peter’s Farm

Het is alweer februari jongens. Het is nog steeds winter en nog steeds koud. De zomer ‘throwbacks’ vliegen je om de oren op Social Media. Zon, zee strand en bikini kiekjes. Heerlijk vooruitzicht. Weet je wat dat wel betekent? Dat er weer gewerkt moet worden aan die summer body!

 

We trekken de goede voornemens dus nog lekker even door. Voor velen met stipt op nummer één: gezond(er) eten. Onder gezond eten valt voor mij in ieder geval veel groenten eten, eiwitten in de vorm van een stukje kwaliteitsvlees en most of all moet het óók nog lekker zijn.

 

meer lezen 0 Berichten

Kerst met Peter's Farm

Newsflash: Kerst komt eraan!

Daar waar vijf jaar geleden iedereen nog bezig was met het stressen van het op tijd binnen halen van de kerstcadeautjes en wat er nu weer voor Tante Bep gekocht moest worden voor cadeau, hoor ik nu vrijwel niemand meer over cadeautjes. Nee. Daar waar het nu écht om draait met kerst, is het eten. Weken van tevoren vliegen de kerst recepten en ideeën je al om te oren en als je rond eind november het hele kerst menu nog niet hebt uitgedacht dan zou je je toch bijna moeten gaan schamen. Máár geen stress, I got you, met wat laatste moment inspiratie!

 

meer lezen