Blog


Gezond én winters comfort food met Peter’s Farm

Het is alweer februari jongens. Het is nog steeds winter en nog steeds koud. De zomer ‘throwbacks’ vliegen je om de oren op Social Media. Zon, zee strand en bikini kiekjes. Heerlijk vooruitzicht. Weet je wat dat wel betekent? Dat er weer gewerkt moet worden aan die summer body!

 

We trekken de goede voornemens dus nog lekker even door. Voor velen met stipt op nummer één: gezond(er) eten. Onder gezond eten valt voor mij in ieder geval veel groenten eten, eiwitten in de vorm van een stukje kwaliteitsvlees en most of all moet het óók nog lekker zijn.

 

meer lezen 0 Berichten

Kerst met Peter's Farm

Newsflash: Kerst komt eraan!

Daar waar vijf jaar geleden iedereen nog bezig was met het stressen van het op tijd binnen halen van de kerstcadeautjes en wat er nu weer voor Tante Bep gekocht moest worden voor cadeau, hoor ik nu vrijwel niemand meer over cadeautjes. Nee. Daar waar het nu écht om draait met kerst, is het eten. Weken van tevoren vliegen de kerst recepten en ideeën je al om te oren en als je rond eind november het hele kerst menu nog niet hebt uitgedacht dan zou je je toch bijna moeten gaan schamen. Máár geen stress, I got you, met wat laatste moment inspiratie!

 

meer lezen