Reviews - Boeken


Review: Fitgirlcode Body Guide - Update 2

Het is even stil geweest vanaf fitgirl-land maar I'm back! Stilte betekent in dit geval niet dat er niet gezweet en gewerkt wordt, quiet progress people. Inmiddels ben ik begonnen aan week nummero 5 van de Guide en dus ook hoog tijd om jullie iets meer te vertellen over de afgelopen weken. De grote vraag is natuurlijk.. 'does she even... stretch?' Of ik mijn leven gebeterd heb en me nu wel aan de Guide , en dan met name het stretchen, hou ga ik je in deze blog vertellen!

meer lezen 0 Berichten

Review: Fitgirlcode Body Guide - Update 1

Gooodmorning! It’s ya fit girl in wording met een eerste update van mijn ervaringen met de Fitgirlcode Body Guide! Rampampam… Ik moet gelijk iets opbiechten eigenlijk. Wat? Lees snel verder zou ik zeggen!

meer lezen 0 Berichten

Review: Fitgirlcode Body Guide - The start

Op social media kun je zo'n beetje de volgende type mensen onderscheiden; je hebt de foodies, de fitgirls en boys, de fashionista's, de travellers, de mommies en de mensen die gewoon maar wat doen. Ik ben mijn carrière ooit begonnen als hobby foodie, groeide in de loop van de tijd uit tot een semi-professional foodie en de laatste tijd begin ik steeds meer de neigen naar een parttime fitgirl. Eigenlijk ben ik dus een beetje van alle markten thuis! Of ik heb gewoon een lichtelijke identiteitscrisis misschien :) Maar hoe pak je dat nou aan, dat fitgirl zijn? Ik heb geen flauw idee maar daar weet Fitgirlcode raad mee, as I've heard!

meer lezen 0 Berichten

Review: Vegan For Friends - Alexander Gershberg

Als er iets is waar je niet genoeg van kan hebben (naast pindakaas of course) dan is het wel kookboeken! En dit is wel een heel bijzonder exemplaar in mijn aardig uit de hand gelopen collectie kookboeken. Vegan For Friends is, zoals de naam heel misschien al verraad, namelijk een heus VEGAN kookboek. En wel mijn allereerste! Het aanbod om dit mooie boek te mogen ontvangen kon ik dus niet afslaan zoals je begrijpt. Ben ik spontaan vegan geworden na het lezen van dit boek of..? Lees vooral verder voor het antwoord!

meer lezen 0 Berichten