Review: MyMuesli Golden Granola + actie

MyMuesli bestaat alweer 10 jaar! Reden voor een feestje. En laat ik nou altijd down zijn voor een feestje, vooral als deze met eten te maken heeft. Speciaal voor het 10-jarig jubileum brengt MyMuesli een hele speciale muesli mix uit, de Golden Granola, en ik mag hem testen. Ik was eigenlijk al verkocht toen ik 'gezouten karamel crispies' las. Jij waarschijnlijk nu ook, of niet soms?

10 jaar MyMuesli dus. Korte samenvatting: muesli in alle soorten en maten. Zelf samen te stellen of in kant en klare mixen te kopen. Dit alles online of in de MyMuesli winkel die je kunt vinden in Utrecht. Ik schreef al eens eerder een review over vijf andere MyMuesli varianten. Deze review, waarin je onder andere mijn favorieten terug vindt, kun je hier terug lezen. 

 

Wil je meer lezen over de 10 jaar MyMuesli en een stukje van de MyMuesli geschiedenis verwijs ik je graag door naar dit artikel op de website van MyMuesli zelf.

Golden Granola

Nou daar is hij dan hoor! De Golden Granola. Voordat ik besloot hem ook daadwerkelijk in een 'gerecht' te gebruiken heb ik er geloof ik al zo'n zes keer mijn lepel in gestoken om een hap te nemen. De eerste keer omdat ik natuurlijk even moest proeven. De vijf keer erna omdat hij gewoon verslavend lekker is dus. De granola bestaat uit in honing gebakken haver, knapperige frambozen en zoete bosbessen. Maar wat deze granola echt geweldig maakt zijn de gezouten karamel crispies. Behoorlijk.. onweerstaanbaar. Het is jammer, of eigenlijk misschien maar beter, dat de crispies zo klein zijn, daardoor kan je ze er moeilijk tussenuit pikken ha-ha. Anders had ik die er allemaal allang tussenuit gegeten waarschijnlijk. Ik combineerde de muesli met een heerlijke banana icecream bowl gemaakt van banaan (duh), pindakaas, rauwe cacao, maple syrup en amandelmelk. Het receptje vind je hier.

Tony Chocolonely meets Golden Granola

Nadat ik dus mijn peanutbutter-chocolate-nicecream bowl in elkaar had geflanst en ik mijn reep Tony Chocolonely op het aanrecht zag liggen naast de bus Golden Granola bekroop me ineens een lichtelijk geniaal ideetje. Want; granola met gezouten karamel crispies combineren met karamel zeezout chocolade is toch gewoon geniaal? Zeg eerlijk! It is! Zo gezegd, zo gedaan. Men neme;

1 reep Tony Chocolonely karamel zeezout

100 gram Golden Granola van MyMuesli

 

Smelt de reep chocolade au bain marie. Wanneer de chocolade volledig gesmolten is roer je hier 100 gram Golden Granola doorheen. Spreid dit gelijkmatig uit over een bakpapiertje en bestrooit met nog een extra lepel Golden Granola. Zet dit twee uurtjes in de koelkast. Haal het er vervolgens uit en breek in grove stukken. Probeer vooral niet alles tegelijk op te eten! Succes! 

Actie

Als je na dit verhaaltje en deze twee recepten nog steeds niet helemaal overtuigd bent om de Golden Granola aan te schaffen dannuh... heb ik nog één laatste troef en dat is.. dat je de Golden Granola nu GRATIS kunt krijgen bij iedere bestelling vanaf 20 euro! Om gebruik te maken van dit aanbod klik je op deze link. Deze actie is geldig tot 15 mei.

Reactie schrijven

Commentaren: 0