Review: Pure Gold Collagen deel 2 + Hydrogel Mask

Vroeger, in mijn jongere jaren, was ik stik beledigd als ik weer eens mijn legitimatie moest laten zien bij het kopen van een flesje alcohol. Legitimatie? Uhhh hello.. ik ben toch ál 25. Rare mensen. Toen al zeiden mensen tegen me dat die 'jonge looks' me op latere leeftijd voordelen zouden opleveren, ja ja het zal wel. Little did I know, they we're right! Zodra je die pijnlijke 30 grens gepasseerd bent en het winkelpersoneel nog steeds je legitimatie vraagt wanneer je een fles vodka koopt, levert me dat tegenwoordig een brede glimlach op. 'Ha, ik kan dus nog steeds door als tiener'. Enigszins geruststellend. Maar helaas ben ook ik menselijk en gaat die ouderdom vandaag of morgen toch echt inslaan als een raket. Om dat voor te zijn bestaan er allerlei wondermiddeltjes. En botox natuurlijk. Maar dat leek me wat drastisch dus werd het Gold Collagen to the rescue. Eens zien of er nog iets te redden valt ...

De oplettende lezer en volger weet dat dit niet mijn eerste kennismaking is met Gold Collagen. Op 28 maart van dit jaar heb ik een eerste review geschreven naar aanleiding van een maandkuur Pure Gold Collagen. Mijn eerste ervaring met deze vloeibare beauty voedingssupplementen was een hele positieve! Deze eerste blog en mijn bevindingen van toen kun je hier eventueel teruglezen. 

 

Omdat de dagen doortikken en mijn leeftijd en rimpels dus ook besloot ik er nog maar een tweede maandkuur tegenaan te gooien. Dit keer heb ik de maandkuur gecombineerd met het gebruik van de Pure Gold Hydrogel masks voor een optimaal resultaat. Hieronder lees je hoe ik dit ervaren heb. 


Pure Gold Collagen

Even in de herhaling, mocht je de eerste review gemist hebben. Pure Gold Collagen is dus een vloeibaar beauty voedingssupplement. Het drankje bevat een unieke mix van actieve ingrediënten als gehydrolyseerd collageen en hyalonzuur. Beiden bekend vanwege hun anti-ageing effect. Gold Collagen voedt van binnen uit en is speciaal ontwikkeld om een gezonde huid, haar en nagels te bevorderen. Het stimuleert de huidhydratatie en de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine. Met als resultaat: een jongere en gezonde huid. Vloeibare collageen zou veel efficiënter zijn dan bijvoorbeeld serums omdat het van binnen uit de diepste huidlaag kan bereiken.

 

Het beste resultaat boek je na een periode van 90 dagen, maar de kuur wordt per 10 flesjes (10 dagen) verkocht. Je drinkt dagelijks, bij voorkeur 's ochtends op een nuchtere maag, één flesje.

Ervaringen Pure Gold

Mijn eerste maandkuur Pure Gold Collagen heb ik begin van dit jaar gevolgd. Ik schreef hier eind maart een review over. Mijn tweede maandkuur heb ik in augustus gedaan. Het is nu oktober dus uhm.. ja.. ik ben wat traag met uitwerken. Hou het maar op een writer's block :)

Tussen de twee kuren in heb ik ook collageen gebruikt, in de vorm van pillen van een niet nader te noemen (ander) merk. Het mooie hieraan is dat ik wat vergelijkingsmateriaal heb opgedaan. Van de pillen, die ik maar liefst drie maanden heb geslikt heb ik precies nul, nada resultaat ervaren. Ik merk hier absoluut niet de voordelen bij die ik wel merk bij het gebruik van Pure Gold Collagen. En dat dus al na een maand gebruik. Het verschil in prijs is er helaas ook wel naar, maar uiteindelijk besteed ik liever meer geld aan iets dat werkt dan minder aan iets wat geen enkel resultaat oplevert. 

 

Ik kan eigenlijk kort zijn over mijn bevindingen, is misschien ook wel eens leuk als ik het kort hou, miss langdradig herself :) Net als na de eerste kuur merk ik dat mijn huid glanzender en stralender lijkt. Het gebruik van Gold Collagen voelt in ieder geval als een echte oppepper voor mijn huid maar ook mijn nagels en haren ondervinden positieve effecten. Mijn haar lijkt sterker en minder breekbaar en het glanst. Het beste resultaat merk ik raar genoeg in mijn nagels. Door het vele koken en helaas ook afwassen (ik heb nog een vacature voor afwasser openstaan) willen ze nog wel eens snel dun worden en scheuren. Mijn nagels zijn zeker steviger na deze maand. Wat wel nieuw is, is dat ik er achter kwam dat je de shotjes ook kunt gebruiken om een energy smoothie van te maken bijvoorbeeld, zoals deze op de foto met o.a. blauwe bes en watermeloen! Super handig en lekker.

 

Pure Gold Collagen bevat tevens 100% van de dagelijks aanbevolen dosis vitamine B6 en dat merk ik in mijn dagelijkse energie level goed terug. Positieve effecten dus op zowel mijn huid, haar, nagels en energie. Negatieve effecten zijn er wat mij betreft niet behalve dat dit geen goedkope grapje is en je een sugar daddy nodig hebt om dit drie maanden lang te kunnen financieren. Voor 10 dagen betaal je tussen de €39 - €42. 


Gold Collagen Hydrogel Masks

Gold Collagen Hydrogel Masks zijn ontwikkeld voor een gedehydrateerde en vermoeid ogende huid. Het masker bevat hydraterende en herstellende ingrediënten. Het is ontworpen om het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid te ondersteunen en is verrijkt met hyaluronzuur, parelextract en een uniek botanisch complex. Deze ingrediënten:

  • Verbeteren de huidhydratatie
  • Bevorderen een stralende huid
  • Helpen een ongelijkmatige teint en pigmentatie te verminderen
  • Helpen zichtbare tekenen van huidveroudering te verminderen

Het advies is het masker één maal per week te gebruiken. Voor het beste resultaat wordt aangeraden het masker in combinatie met de Gold Collagen Pure supplementen te gebruiken. 

Nou tot zover de technische informatie, let's give it a go! 

Ervaring Hydrogel Masks

Wat betreft beauty rituelen ben ik wel een echte 'girly girl' hoor. Gezichts- en haarmaskertjes terwijl ik een uurtje in bad aan het ronddobberen ben, nagels lakken, noem maar op. Beauty blogger in spé ben ik zeker niet, ik maak liever foto's van gestylde havermoutjes dan van mijn iets minder gestylde en fotogenieke hoofd. Tja, dat is gewoon de realiteit mensen. Maarrr.. desalniettemin; het uitproberen van de Hydrogel Masks wilde ik met alle liefde voor jullie doen! En zoals je ziet maakte ik er zelf een uiterst charmante foto van.. zucht..

 

De verpakking bevat 4 maskers, in aparte zakjes verpakt. De vormgeving van de verpakking is simpel, wit en ziet er 'clean' uit. Helemaal prima. Je opent het zakje, verwijderd het folie van het masker, dat uit twee delen bestaat, en plakt het op je hoofd! Een kind kan de was doen. Zou je denken.

 

Bij het uit de verpakking halen van het masker kwam mijn klungelige, onhandige alter-ego weer omhoog en was het even puzzelen hoe ik het masker precies op mijn hoofd moest plakken. Je zou denken dat dit niet zo moeilijk is, gezien de bovenkant twee gaten heeft voor je ogen en het onderste deel één gat heeft voor je mond maar hey.. dan ken je mij nog niet haha :). Anyway, na wat gepuzzel zat het masker op mijn gezicht geplakt en alle gaten nog op de goede plek ook. Ja ja, ik kan het wel. Je brengt het masker uiteraard aan op een schone, droge huid.

 

Het leek me goed om ondertussen te multitasken en het huis op te ruimen. Druk door het huis heen lopend kwam ik er achter dat dit niet heel handig is en het masker daardoor een beetje los laat, dus ik besloot er maar even een zen half uurtje op de bank van te maken. Tot mijn vriendin belde. Praten en keihard lachen met het masker op bleek ook al niet het allerbeste idee, dan zakt het masker een beetje over je mond heen. Conclusie: plak het masker op je kop en ga gewoon een half uur op de bank liggen zonder te bewegen, praten, eten of iets anders waarmee jij of je mond moeten bewegen :)

 

Het masker voelt echt ge-wel-dig aan op je gezicht. Zonder grappen. Het masker is voorzien van een gel-achtige substantie. Het voelt direct verkoelend en hydraterend aan. Ik vond het erg fijn aanvoelen. Na 30 minuten verwijder je het masker van je gezicht en is het grootste gedeelte van de gel verdwenen en dus opgenomen door je huid. Dat wat er nog overblijft op je huid kun je met je vingertoppen in je huid masseren tot het volledig opgenomen is.

 

Mijn huid voelt enorm 'fris' aan na het gebruik van het masker. Ik heb een huid die snel geïrriteerd is dus ik was benieuwd hoe mijn huid hier op zou reageren, maar gelukkig geen enkel probleem. Mijn huid glanst en straalt na het gebruik van het masker. Klinkt wat reclame-achtig maar het is écht zo. Ik moet zeggen dat ik €21,95 voor 4 gezichtsmaskers ook eigenlijk best een redelijke prijs vind, ik vind de maskers het geld in ieder geval waard. Dussss rampampam.. eindconclusie: Nothing but love!! De maskers zijn echt heerlijk, ik heb zelf inmiddels een nieuwe verpakking gekocht en ga de maskers eind van het jaar ook zeker meenemen naar Curaçao, heerlijk verkoelend/herstellend na een dagje zon!


Meer info?

Gold Collagen is exclusief verkrijgbaar in de Nederlandse apotheek. Voor verkooppunten of meer informatie kun je de website bezoeken. Volg Gold Collagen ook op Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Reactie schrijven

Commentaren: 0