Recept voor 6 stuks
Ingrediënten
145 gram pompoen puree (afgekoeld)
2 eieren
100 ml amandelmelk
2 el maple syrup
1,5 tl pumpkin spice kruiden
Mespuntje vanille poeder
1,5 tl bakpoeder
100 gram havervlokken
Benodigdheden
Mengkom
Garde
Muffinvorm
Oven
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Doe de eieren in de mengkom en klop deze met de garde luchtig door. Voeg alle ingrediënten behalve de havervlokken hieraan toe en meng met de garde tot een glad geheel. Roer er vervolgens de
havervlokken doorheen en laat even vijf minuten zo staan. Verdeel het beslag over zes muffin vormpjes of een siliconen muffinvorm. Bak 22 minuten op 180 graden.
Optioneel
I.p.v. pumpkin spice kruiden kun je ook kaneel of speculaas kruiden gebruiken, allemaal net zo lekker.