Recept
Ingrediënten
60 gr cashewnoten
60 gr pistachenoten
12 medjoul dadels
80 gr walnoten
2 el maple syrup
3 el rauwe cacao poeder
30 gr goji bessen gedroogd
30 gr cranberry's gedroogd
1/2 tl vanille essence
Benodigdheden
Keukenmachine
Vierkant bakblik of ovenschaal 20x20 cm
Bereidingswijze
Maal de cashew- & pistachenoten kort in de keukenmachine zodat er grove stukjes ontstaan. Haal dit er uit en zet even apart in een schaaltje.
Doe de walnoten in de keukenmachine en maal deze fijn. Doe er vervolgens de ontpitte dadels, cacao, vanille en maple syrup bij en laat draaien tot het een plakkerig geheel is.
Voeg als laatste de cashewnoten, pistachenoten, goji bessen en cranberry's toe en mix dit er heel kort doorheen zodat het goed mengt met het dadel mengsel.
Bekleed het bakblik met bakpapier en doe het mengsel hierin. Druk het heel goed aan. Zet een uurtje in de vriezer zodat het stevig wordt en je het goed in blokjes kunt snijden.