Recept
Ingrediënten
400 ml biologische kokosmelk light (blikje van Bon Coco AH)
3 eieren
100 gram amandelmeel
50 gram speltbloem
15 gram kokosbloesemsuiker
Vanille essence (flinke mespunt)
150 gram diepvries frambozen
Kokosolie om in te vetten
Benodigdheden
Ronde (siliconen) bakvorm (geen springvorm) of ovenschaal
Blender
Oven
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng alle ingrediënten, op de frambozen na, kort in de blender tot een egaal mengsel. Het beslag hoort dun te blijven. Giet het in de ingevette schaal/bakvorm. Verdeel de frambozen over/door het
beslag heen. Bak 45 minuten in het midden van de oven op 180 graden. De clafoutis is nog wat wiebelig als je hem uit de oven haalt. Laat goed afkoelen, dan is hij steviger, voor je de clafoutis
aansnijdt.