Recept voor +/- 20 stuks
Ingrediënten
100 gr frambozen
100 gr cashewnoten (ongezouten, ongebrand)
130 gr kokosrasp
8 medjoul dadels (ontpit)
1 tl vanille essence
snufje zout
40 gram pure chocolade
Benodigdheden
Keukenmachine
Bereidingswijze
Meng de dadels, frambozen en cashewnoten tot een egaal mengsel. Voeg de vanille essence en een snufje zout toe en meng nogmaals. Voeg als laatste de geraspte kokos toe aan de keukenmachine en
laat draaien tot het goed met elkaar gemengd is.
Draai met je handen balletjes van het mengsel. Je kunt er ongeveer 20 middelgrote balletjes van maken. Zet de balletjes in de koelkast om wat steviger te laten worden.
Smelt de chocolade au bain marie. Haal de balletjes uit de koelkast en verdeel de gesmolten chocolade zigzaggend over de balletjes. Laat even staan tot de chocolade weer gestold is en bewaar de
balletjes in de koelkast.