Banaan havermout koekjes


Deze koekjes van banaan en havermout zijn zó klaar en kunnen prima als tussendoortje, toetje of ontbijt. De banaan geeft de koekjes een natuurlijk zoete smaak waardoor je geen suiker of zelfs natuurlijke suikers hoeft toe te voegen. Ze zijn op voordat je het door hebt!

Recept voor 8 koekjes

 

Ingrediënten

2 bananen

75 gr havermout

30 gr blanke hazelnoten

2 el hazelnut butter (body&fit shop)

2 blokjes 85% pure chocolade

 

Benodigdheden

Oven

 

Bereidingswijze

 

Prak 2 bananen, roer hier de havermout, gehalveerde hazelnoten en 2 el hazelnootpasta doorheen. Schep in 8 hoopjes op een bakplaat met bakpapier en druk wat platter met een lepel. Bak vervolgens voor 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Laat de koekjes afkoelen en smelt vervolgens de pure chocolade au bain marie en verdeel zigzaggend over de koekjes.

 

Optioneel

Vervang de hazelnoot butter eens door chocolade pasta of normale pindakaas


Commentaren: 0