Peer-banaan-amandel smoothie


Omdat het niet iedere dag feest kan zijn (lees: geen tijd/zin om pannenkoeken te bakken) gooien we er zo af en toe maar een smoothie tussendoor. Eigenlijk helemaal niet erg want smoothies zijn ook een prima ontbijtje. De perfecte smoothie is in mijn ogen lekker, gezond en romig. Guess what? Dat is nou heel toevallig precíes de omschrijving van deze smoothie! Goed vullend door de toevoeging van havermout en romig door de amandelpasta. Dit wil je proberen, I know you do!

Recept voor 1 persoon

 

Ingrediënten

1 banaan

1 peer

150 ml amandelmelk (ongezoet)

3 el havermout

1,5 el amandelpasta (Bio Today)

1 tl kaneel 

1 el amandel schaafsel 

 

Benodigdheden

Blender

Koekenpan

 

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten, op het amandel schaafsel na, in de blender tot een glad geheel. Rooster het amandelschaafsel kort in een droge koekenpan. Schenk de smoothie in een glas en maakt het af met het geroosterde amandelschaafsel voor wat extra bite. 

 

Optioneel

Mocht je nou geen amandelpasta in huis hebben of dit niet speciaal willen kopen, gebruik dan gewoon pindakaas of notenpasta.


Commentaren: 0