Tony Chocolonely overnight oats


Soms vraag je jezelf wel eens af hoe het in hemelsnaam kan dat je iets niet eerder hebt geprobeerd. Dit is er zo eentje hoor guys! Overnight oats met caramel sea salt chocolade van Tony Chocolonely gecombineerd met een chocolade dadel sausje. Pretty freaking good if I may say so! Dit is een ontbijtje uit de categorie 'weinig woorden voor nodig'. Ik stel voor dat je het gewoon gaat proberen dan snap je wat ik bedoel!

Recept voor 1 persoon

 

Ingrediënten

50 gram havermout

100 gram havermelk (Alpro)

25 gram mild&creamy met havervlokken (Alpro)

1 el chiazaad

1 el lijnzaad

20 gram Tony Chocolonely caramel sea salt

 

Ingrediënten chocolade saus

100 ml havermelk

2 dadels

1 el rauwe cacao poeder

 

Benodigdheden

Blender

Schaaltje

 

Bereidingswijze

Hak de Tony Chocolonely chocolade fijn met een mes. Meng dit vervolgens met alle andere ingrediënten in een schaaltje en roer met een lepel goed door elkaar. Zet dit afgedekt een nachtje in de koelkast. De volgende ochtend meng je in een blender de havermelk, dadels en rauwe cacao poeder tot er een glad chocolade mengsel ontstaat. Doe vervolgens eerst een laagje oats in een glas, erna een laagje chocoladesaus en herhaal dit tot het op is. 

 

Optioneel

Ik gebruikte een halve banaan als topping samen met nog wat gehakte Tony Chocolonely chocolade.


Commentaren: 1
  • #1

    Debbythechocoholic (maandag, 01 mei 2017 02:06)

    Dat moet echt mega heerlijk zijn �!
    Jammer dat AH zo ver is van waar ik woon.. Tony levert ook niet in België �