Recept voor 1 persoon
Ingrediënten
50 gram havermout
100 gram havermelk (Alpro)
25 gram mild&creamy met havervlokken (Alpro)
1 el chiazaad
1 el lijnzaad
20 gram Tony Chocolonely caramel sea salt
Ingrediënten chocolade saus
100 ml havermelk
2 dadels
1 el rauwe cacao poeder
Benodigdheden
Blender
Schaaltje
Bereidingswijze
Hak de Tony Chocolonely chocolade fijn met een mes. Meng dit vervolgens met alle andere ingrediënten in een schaaltje en roer met een lepel goed door elkaar. Zet dit afgedekt een nachtje in de
koelkast. De volgende ochtend meng je in een blender de havermelk, dadels en rauwe cacao poeder tot er een glad chocolade mengsel ontstaat. Doe vervolgens eerst een laagje oats in een glas, erna
een laagje chocoladesaus en herhaal dit tot het op is.
Optioneel
Ik gebruikte een halve banaan als topping samen met nog wat gehakte Tony Chocolonely chocolade.
Debbythechocoholic (maandag, 01 mei 2017 02:06)
Dat moet echt mega heerlijk zijn �!
Jammer dat AH zo ver is van waar ik woon.. Tony levert ook niet in België �