Recept voor meerdere porties
Ingrediënten
100 gram havervlokken
60 gram pompoenpitten
40 gram gedroogde cranberry
70 gram pompoenpuree
30 gram pindakaas
20 gram honing
2 tl pumpkin spice kruiden
15 gram gesmolten kokosolie
Benodigdheden
Oven
Bakplaat/rooster
Bakpapiertje
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Meng in een schaaltje de pompoenpuree met de honing, pindakaas, pumpkin spice en kokosolie. Meng in een grote kom de haver, pompoenpitten en cranberry. Mix dit vervolgens met het pompoenmengsel
en roer dit goed door elkaar. Verdeeld het mengsel over een bakplaat met bakpapier en bak zo'n 15 minuten op 175 graden (afhankelijk van je oven). Roer tussen het bakken één keer door. Laat de
granola vervolgens goed afkoelen, dan wordt hij knapperig. Bewaar in een luchtdicht potje of bakje.