Pompoen mousse


Yesss miss pumpkin is back in the building :) Mijn hoofd is nog niet oranje gekleurd dus ik geloof dat het nog steeds wel meevalt met de overdosis pompoen. Deze pompoen mousse is één van mijn favoriete pompoen recepten. Simpel maar zo lekker! Je kunt de mousse los eten maar ook combineren met wat (plantaardige) kwark, fruit en granola.

Recept voor 2 personen

 

Ingrediënten

350 gram gekookte pompoen (en afgekoeld)

3 ontpitte medjoul dadels

1 grote tl speculaaskruiden

+/- 70 ml amandelmelk 

 

Benodigdheden

Blender

 

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten met een blender tot een glad geheel. Als de blender niet goed doorloopt kun je er nog wat amandelmelk bijschenken. 

 

Je kunt de mousse los eten maar ook combineren met een halve banaan, vijg, (plantaardige) kwark/yoghurt en wat granola.

 


Commentaren: 0