Cappuccino overnight oats


Ontbijt is echt mijn favo moment van de dag. Het liefst iedere dag uitgebreide stapels pannenkoeken maar jammer genoeg betekent volwassen zijn dat er af en toe ook gewerkt moet worden. Op die dagen zijn overnight oats je beste vriend. Je gooit 's avonds wat ingrediënten bij elkaar in een schaaltje, de volgende dag roer je het even door, drapeert er een lepel pindakaas en wat chocola overheen en voilà, good to go. Dit ontbijtje bevat ook nog eens een shotje espresso. Koffie, pindakaas en choco om de dag mee te beginnen? Dit gaat helemaal jouw dag worden!

Recept voor 1 persoon

 

Ingrediënten

1 kopje espresso (afgekoeld)

130 ml (haver)melk

50 gram havervlokken

1 grote el chiazaad

1 el (soja)kwark

Snufje kaneel

Stevia (of een tl honing)

 

Benodigdheden

Schaaltje

 

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten in een schaaltje met een lepel goed door elkaar en laat een nachtje afgedekt in de koelkast staan. Roer het de volgende dag door en doe in een leuk glas om te serveren of eet gewoon direct uit het schaaltje.

 

Optioneel

Maak net voor het eten af met een el pindakaas en wat chocolade druppels of een blokje grof gehakte pure chocolade.


Commentaren: 1
  • #1

    Anouk (woensdag, 22 maart 2017 20:31)

    HEERLIJK