Banaan en havermout pannenkoekjes. Vernieuwend? Misschien niet. Lekker? Yes indeed! Deze pannenkoekjes zijn snel en gemakkelijk te maken. Het zoete van de banaan in combinatie met de havermout en sojayoghurt maken dit tot een smeuïg, vezelrijk en voedzaam geheel. Mijn favoriete ontbijtje na een zondagochtend run of workout!
Recept voor 1 persoon
Ingrediënten
1 banaan
60 gram havermout
1 ei
50 gram sojayoghurt naturel
50 ml sojamelk
1 tl bakpoeder
1 tl kaneel
Kokosolie om in te bakken
Benodigdheden
Blender
Koekenpan
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten, op de kokosolie na, in een blender tot een glad geheel.
Verwarm wat kokosolie in een pan en bak hierin kleine pannenkoekjes, drie tegelijk, in een pan.
Zodra er bubbeltjes aan de bovenkant ontstaan kun je de pannenkoekjes voorzichtig omdraaien.
Optioneel
Combineer met bijvoorbeeld honing en fruit of voeg eens een eetlepel rauwe cacao toe voor een chocolade twist aan je pannenkoekjes.