Banaan havermout pannenkoekjes


Banaan en havermout pannenkoekjes. Vernieuwend? Misschien niet. Lekker? Yes indeed! Deze pannenkoekjes zijn snel en gemakkelijk te maken. Het zoete van de banaan in combinatie met de havermout en sojayoghurt maken dit tot een smeuïg, vezelrijk en voedzaam geheel. Mijn favoriete ontbijtje na een zondagochtend run of workout!

Recept voor 1 persoon

 

Ingrediënten

1 banaan

60 gram havermout

1 ei

50 gram sojayoghurt naturel

50 ml sojamelk

1 tl bakpoeder

1 tl kaneel

Kokosolie om in te bakken

 

Benodigdheden

Blender

Koekenpan

 

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten, op de kokosolie na, in een blender tot een glad geheel.

Verwarm wat kokosolie in een pan en bak hierin kleine pannenkoekjes, drie tegelijk, in een pan.

Zodra er bubbeltjes aan de bovenkant ontstaan kun je de pannenkoekjes voorzichtig omdraaien.

 

Optioneel

Combineer met bijvoorbeeld honing en fruit of voeg eens een eetlepel rauwe cacao toe voor een chocolade twist aan je pannenkoekjes.


Commentaren: 0