Appel peer crumble


 Haal de herfst in huis met dit warme fruit ontbijtje. Deze crumble is warm het lekkerst maar ook makkelijk van te voren te bereiden en afgekoeld te eten. Het makkelijke aan ontbijt uit de oven is dat je ondertussen allerlei andere nuttige dingen kunt doen, dus ondanks de baktijd van 33 minuten maak ik dit regelmatig voordat ik moet werken. 

Recept voor 2 personen

 

Ingrediënten

1 appel

1 peer

1 tl speculaaskruiden 

 

Voor de crumble

50 gr havermout 

Handje fijngehakte walnoten

10 gr zonnebloempitten 

10 gr pompoenpitten 

10 gr amandel schaafsel 

20 gr gesmolten kokosolie

1 el honing 

1 tl speculaaskruiden 

 

Benodigdheden

Twee ovenschaaltjes

Oven

 

Bereidingswijze

Snijd de appel en peer in blokjes, meng met een tl speculaaskruiden en verdeel dit over twee ovenschaaltjes.

Meng de overige ingrediënten in een kom door elkaar en verdeel over het appel/peer mengsel. Bak op 160 graden voor 33 minuten.


Commentaren: 0