Ei wrap


Wrap it up! Deze ei wrap is licht verteerbaar maar een waar eiwitten bommetje. Niet alleen vanwege de ei maar ook door de toevoeging van kalkoen en spinazie. Ik maak deze wrap regelmatig voor 'on the go'. 

Recept voor 1 wrap

 

Ingrediënten

2 eieren

1 scheutje (soja)melk

1 tl gedroogde oregano

Pittige paprikapoeder

Peper/zout naar smaak

1  plak jong belegen 30+ geitenkaas

3 plakjes kalkoenfilet

30 gram babyspinazie

(kokos)olie of boter om in te bakken

 

Benodigdheden

Koekenpan

 

Bereidingswijze

Kluts de twee eitjes in een schaaltje met een scheutje (soja)melk en de oregano. Verwarm wat olie of boter in een koekenpan. Doe het eimengsel in de pan, bestrooi met paprikapoeder, peper en zout naar smaak  en bak hier een omelet van. Bak op middelhoog vuur en draai het omelet om als de bovenkant bijna droog is en bak nog even kort. Laat vervolgens het omelet afkoelen. Beleg hierna met de spinazie, geitenkaas, kalkoenfilet en rol op. 

 

Optioneel

Je kunt in plaats van geitenkaas natuurlijk ook 'gewone' kaas of geraspte kaas gebruiken als je dit lekkerder vindt. 


Commentaren: 0