Soft peanut butter fudge


Pindakaas is leven. Punt. Ik denk dat ik het hier maar beter bij kan laten ha-ha. Nou oké misschien nog een paar extra woorden dan. Deze little peanut butter fudge cups zijn lekker! Want.. pindakaas.. duh! En binnen twee minuten gemaakt. Het is een klein beetje een guilty pleasure omdat het lichtelijk onmogelijk is dat je het er maar bij eentje gaat houden. Waarschijnlijk eerder.. vijf ofzo. Dus succes ermee!

Recept voor 12 mini fudge cups

 

Ingrediënten

125 gram pindakaas (100% pinda's)

70 gram honing

65 gram kokosolie (gesmolten)

Snufje zout

 

Benodigdheden

Papieren mini cupcake vormpjes

 

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten in een kom goed door elkaar en schep erna met een lepel in de vormpjes. Zet de cups een uurtje in de vriezer zodat ze goed kunnen opstijven. Je kunt ze in de koelkast bewaren of als je niet van plan bent ze binnen een paar dagen op te eten bewaar je ze in de vriezer en haal je er één uit wanneer je er één wilt eten.

 

Optioneel

Je kunt natuurlijk ook grote cups maken met dit recept, alleen is dat voor de 'portiecontrole' weer ietsje minder goed!


Commentaren: 0