Eitjes uit de Airfryer


Eitjes uit de Airfryer, easypeasy but good! Lekker hoeft niet ingewikkeld te zijn. Deze eitjes zijn zo klaar en lekker om 's middags te eten als lunch met een boterham of crackers erbij of gewoon zo los als tussendoortje. Doe er wat vers gehakte peterselie overheen en je hebt een lekker smaakvol eitje!

Recept voor 3 personen

 

Ingrediënten

3 eieren

4 plakjes ontbijtspek

Halve ui

Peper/Zout naar smaak

Kokosolie

Peterselie

 

Benodigdheden

3 schaaltjes die geschikt zijn voor de Airfryer

Koekenpan

 

Bereidingswijze

Snijd het ontbijtspek fijn en snipper de ui. Bak dit vervolgens even kort aan in een koekenpan tot de ui glazig wordt. Vet de drie schaaltjes in met wat kokosolie. Verdeel het spek/ui mengsel over de bodem van de drie schaaltjes, maak een klein beetje een kuiltje en doe daar in elk schaaltje een eitje in. Maak af met peper en zout en bak op 180 graden zo'n 11 minuten in een voorverwarmde Airfryer. Maak af met wat gehakte peterselie. 


Commentaren: 0