About


Welkom op SuperVood en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Laura, 32 jaar en woonachtig in Rotterdam.

 

Zo'n twee jaar geleden ben ik mijn Instagram account begonnen met daarop foto’s van mijn dagelijkse eten, zogenaamde food foto’s. Gezond eten bleek booming business, het aantal volgers van mijn account groeide snel en daarom besloot ik deze website te starten. Om dicht bij mezelf te blijven, wilde ik mijn initialen verwerken in de naam van de website en voilà, Laura's SuperVood was geboren!

 

Op SuperVood plaats ik met regelmaat lekkere en gezonde  recepten . Ik ben groot voorstander van gezond eten, maar nog groter voorstander van het principe 'doe maar normaal dan doe je al gek genoeg'. Daarom wissel ik 'SuperVoods' als gojibessen, quinoa en chiazaadjes af en toe ook rustig in voor mijn guilty pleasures chocolade en pindakaas.

 

Aangezien SuperVood volledig in het teken van ‘food’ staat, schrijf ik graag reviews over nieuwe producten. Ben jij benieuwd wat de nieuwste producten op het gebied van food/health zijn en wat mijn ongezouten mening is? Lees dan hier verder.

 

Naast zelf in de keuken staan bezoek ik ook graag een goed restaurant of trendy hotspot.  Wil jij weten wat dé place to be is qua lekker eten in zowel Rotterdam als daarbuiten? Dan verwijs ik je graag door naar deze rubriek.

 

Veel van mijn tijd gaat op aan SuperVood. Maar ik doe nog veel meer. Wil jij weten wat? Lees dan mijn blog.

 

Ik hoop je hier vaker te zien!

 

Liefs, Laura

Supervood