Puur Nordic: Ambronite

Puur Nordic brengt superfoods, gezondheidsproducten en supplementen rechtstreeks vanuit Scandinavië naar jouw keukenkastje! Ambronite is een nieuw product, dat wereldwijd populair is geworden. Dit in Finland vervaardigde product is meer dan een traditionele eiwitdrank, tussendoor reep of vruchten smoothie tezamen!  Het is een gezonde Super Maaltijdvervanger en echte Superfood maaltijd. 

Ambronite

Dit in water te mengen smoothie poeder, rijk aan voedingsstoffen en bereid uit pure ingrediënten, is uit voedingsoogpunt zeer compleet van samenstelling – plantaardig eiwit, vezels en goede vetten alsmede groenten en bessen – alles in hetzelfde pak.

 

Anders dan veel eiwit- en tussendoor producten biedt Ambronite op natuurlijke wijze ook alle benodigde vitamines en sporenelementen ter ondersteuning van training, weerstandsvermogen en lichamelijk welzijn.

Het bevat onder meer magnesium, kalium en B-groep vitamines, vooral van belang bij trainingen.

 

We weten dat in drukke tijden de honger ons af en toe overvalt en dat gevarieerd eten een uitdaging is. Ambronite stilt de honger en biedt uw lichaam een complete voeding.

 

Rijk aan voedingsstoffen en veelzijdig

• 10 g plantaardig eiwit per dosis

• Hoog in Vezels

• Omega 3 + een compleet mengsel van goede vetten

• Groenten, bessen en vruchten

• Alle 29 vitamines en sporenelementen

 

Winactie

 

 

Ben je benieuwd geworden naar deze complete superfood maaltijd shake? Je kunt nu een pakket winnen met vier verpakkingen en een shake beker door te reageren op mijn Instagram pagina. Je kunt meedoen tot en met 25 februari 2019.

Meer info?

Voor meer informatie, recepten en/of  het aanschaffen van de producten kun je terecht op de website van Puur Nordic

Reactie schrijven

Commentaren: 0