Restoranto: vooraf bestellen en betalen in restaurants

Als het met eten te maken heeft ben ik er als de kippen bij. Tel hierbij op; van te voren bestellen, staat klaar zodra je binnen komt én vooraf betalen, dan heb je me. Dat moet ik proberen! Want met het geduld level van een doperwtje is uit eten gaan soms niet aan bij besteed. Een uur wachten voor er eens iemand aan je tafel komt om je bestelling op te nemen.. dan nog een half uur wachten op het eten. Time is money mensen! "rolt met ogen". Met de Restoranto app kan je frustratieloos en snel tóch buiten de deur eten. Althans dat is de bedoeling. Let's try!

Over Restoranto

Druk druk druk. Wanneer je iemand vraagt hoe het gaat dan is dit meestal het antwoord. Máár.. hoe druk ook.. eten moet je toch! Want food is life. En zonder te eten ga je die drukke dag sowieso niet doorkomen, dus eten is ook gewoon zeer noodzakelijk, anders val je om :)! Niet iedereen heeft in de dagelijkse drukte van de dag tijd om nog te koken. Uit eten gaan kan ook een tijdrovend klusje zijn en toen was daar.. Restoranto! Vooralsnog alleen voor de RotterdammerTs onder ons.

 

Met de gratis Restoranto app bestel en betaal je vooraf in restaurants, zodat je direct aan tafel kan zodra je binnenkomt. Ideaal voor als je een drukke planning hebt of bijvoorbeeld een korte lunchpauze hebt en niet wil haasten. Je rolt direct aan tafel, je eten staat klaar én is al betaald. Binnen een half uurtje kun je weer doorvliegen naar de volgende afspraak.

 

Klinkt ideáál! Werkt het ook echt zo perfect? Let's try this out!

You eat, you feed

Het mooie is, dit verhaal gaat verder dan 'gewoon een app waarmee je eten kunt bestellen'. Je draagt ook een steentje bij aan de missie van Restoranto, namelijk: “You Eat, You Feed”. Voor elke maaltijd die jij besteld via de Restoranto app, doneren zij een maaltijd aan een Oegandees kind dat honger heeft.

De Restoranto experience

Vooraf bestellen en betalen! Klinkt niet heel ingewikkeld zou je denken. Was het gelukkig ook niet ha-ha :).

Allereerst download je de App en dan kan het feestje beginnen. Je kiest het restaurant waar je wilt eten, wat je wilt eten en hoe laat je aan tafel wilt. Vervolgens betaal je en voilà, good to go. Je kunt de pre order van te voren plaatsen maar ook nog op de dag zelf. Op dit filmpje zie je kort hoe het allemaal werkt. Easy peasy. Het hele menu van het restaurant is gekoppeld aan de App, ook de drankjes. Werkt perfecto.

 

Ik besloot te reserveren bij Noo.Me, een Aziatisch restaurant. The food was gooood oh my! Maar goed. Ik ben hier eigenlijk niet om te vertellen hoe lekker het eten was, het gaat natuurlijk allemaal om de App in dit verhaal!

 

Binnen komen en direct aan tafel kunnen. Luxe! En ook handig, normaliter heb ik met mijn niet-kunnen-kiezen-syndroom zeker een half uur nodig om een keuze te kunnen maken. Ik heb direct bij binnenkomst gemeld dat ik gereserveerd heb met de Restoranto App, niet veel later stond ons vooraf bestelde eten op tafel.

Ook fijn dat je direct erna weg kan, omdat je natuurlijk al van te voren betaald hebt. Scheelt allemaal tijd! Die we vervolgens konden besteden aan winkelen :)

Meer info?

Voor meer informatie, de deelnemende restaurants of het downloaden van de App kun je terecht op de website van Restoranto.

Reactie schrijven

Commentaren: 0