Review - Non-food


Happy preppy; food preppen met Tefal MasterSeal

Food preppen oftewel het voorbereiden van je maaltijden. Geen nieuw fenomeen maar ik loop altijd achter zoals je misschien inmiddels wel weet. Fashionably late dus, zo'n drie jaar maar joh. Misschien geen vernieuwend onderwerp, zelf mijn hippe Insta moedertje doet aan preppen, maar wel een onderwerp dat nooit uit de mode raakt. Want hey, eten moet je namelijk nog steeds. Iedere dag. En velen van ons ook werken of naar school. Dus conclusie: dat food preppen is eigenlijk nog steeds wel heel actueel én handig! Het enigste dat jij nodig hebt is een paar handige bakjes, wat tips en tricks en een paar gezonde recepten. Laat ik die nou toevallig uit mijn mouw gaan schudden voor jullie! De recepten dan. De bakjes kwamen niet uit mijn mouw vallen maar gewoon met de post :)!

meer lezen 1 Berichten

Review: Tefal Multicook & Grains

Lucky me, want ik heb mogen kennismaken met de nieuwste uitvinding op het gebied van koken, de Tefal Multicook & Grains. Eerste gedachte? Klinkt als een soort van rijstkoker maar dan voor granen dus! Leuke eerste gedachte maar eerlijk is eerlijk, de titel ‘veredelde rijstkoker’ doet dit apparaat absoluut geen eer aan, het blijkt zo veel meer te zijn dan dat. Wat precies vertel ik je in deze review.

meer lezen 0 Berichten

Review: Sudio Vasa Bla earphones

Als echte hippe Instagram-sport-chick zijn hippe oortelefoontjes natuurlijk onmisbaar. Het liefst ook nog draadloos, zodat je niet helemaal in de knoop komt te zitten in je draad als je er een goeie yoga-move of kettlebell-swing uitgooit. Sudio is één van die mega hippe oortelefoon fabrikanten en ik heb er een testje op losgelaten voor jullie.

meer lezen 0 Berichten