Reviews - Food


Review: Vitaminfood maaltijdvervanger

Jawel, testteam SuperVood is back on the grind met een review over maaltijdvervangers dit keer!

Eerlijk is eerlijk, bij de term maaltijdvervangers sta ik niet perse direct vreugde dansjes op tafel te doen. Eten is leven! I love food! Food is bae! Mijn eerste gedachte is dan ook 'Waarom zou ik dat in vredesnaam willen vervangen met een shake?' Goed. Mijn eerste gedachte is niet per definitie altijd mijn beste dus laat ik dingen soms ook even bezinken. En jawel, dan bedenk ik me ineens dat ik iedere ochtend twee uur voor werktijd op sta om mijn dagelijkse meals te preppen. En ik 's avonds soms pas om 21.30 uur eet omdat ik nog boodschappen moet doen en moet koken na werk+ sporten. Niet ideaal. In tijden van tijdgebrek merk ik dat regelmatig en gezond eten het eerste is dat vaak sneuvelt. Zou Vitaminfood dan misschien toch de life saver zijn voor de multitasker die alles tegelijk wil doen, tijd wil overhouden én ook nog gezond wil eten? Maybe baby!

meer lezen 0 Berichten

Review: Up & Go - Drinkontbijt

Ontbijtdrinks! Nadat ik ze al veelvuldig op de Social Media kanalen voorbij heb zien komen kreeg ook ik een pakketje van Up & Go bezorgd om deze hippe drankjes te proberen. Ontbijt is mijn favoriete moment van de dag en alhoewel ik hou van uitgebreide ontbijtjes die een lust voor het oog zijn, ben ik stiekem ook een enorm gemakzuchtig persoon en klinkt 'snel en gemakkelijk' mij als muziek in de oren. Zijn deze drink-ontbijtjes mijn nieuwe life savers? Je leest het hier!

meer lezen 0 Berichten

Review: Pure Gold Collagen deel 2 + Hydrogel Mask

Vroeger, in mijn jongere jaren, was ik stik beledigd als ik weer eens mijn legitimatie moest laten zien bij het kopen van een flesje alcohol. Legitimatie? Uhhh hello.. ik ben toch ál 25. Rare mensen. Toen al zeiden mensen tegen me dat die 'jonge looks' me op latere leeftijd voordelen zouden opleveren, ja ja het zal wel. Little did I know, they we're right! Zodra je die pijnlijke 30 grens gepasseerd bent en het winkelpersoneel nog steeds je legitimatie vraagt wanneer je een fles vodka koopt, levert me dat tegenwoordig een brede glimlach op. 'Ha, ik kan dus nog steeds door als tiener'. Enigszins geruststellend. Maar helaas ben ook ik menselijk en gaat die ouderdom vandaag of morgen toch echt inslaan als een raket. Om dat voor te zijn bestaan er allerlei wondermiddeltjes. En botox natuurlijk. Maar dat leek me wat drastisch dus werd het Gold Collagen to the rescue. Eens zien of er nog iets te redden valt ...

meer lezen 0 Berichten

Review: Uzuma detox programma

Detox. Zo’n klein woordje, zoveel gedachten. Ik heb eigenlijk altijd al een mening gehad over detoxen. Of misschien kun je het beter vooroordelen noemen, want ik vind er van alles van maar ik heb het überhaupt nog nooit geprobeerd of zelfs maar een poging gewaagd. Volgens mij zijn er twee kampen. Het ‘het is super goed voor je en geweldig’-kamp en daar recht tegenover ‘het is de grootste onzin’-kamp. Ik besloot dat ik het toch écht zelf eens moest gaan proberen om me een mening te gaan vormen die ook daadwerkelijk ergens op gebaseerd is. Mijn eerste detox is een feit! Onzin of geweldig? Je leest het in deze review!

meer lezen 0 Berichten

Review: Pure Gold Collagen

Vorig jaar ben ik 30 geworden. Dat was pijnlijk. Dramatisch. Verschrikkelijk. Ik ben een week naar Londen gevlucht om onder te duiken voor eventuele 'surprise parties'. Nu bijna een jaar later ben ik wel aan het idee gewend. Ik was bang dat het verval als een bom in zou slaan na mijn dertigste maar dat viel gelukkig wel mee, ik moet af en toe nog steeds mijn legitimatie laten zien als ik alcohol koop, yay! Een gezonde en fitte levensstijl draagt vast ook bij aan een jongere uitstraling máár alle beetjes helpen. Daarom leek een maand Pure Gold Collagen testen me helemaal geen slecht idee. 30 maanden jonger in 30 dagen misschien? Wie weet!

 

meer lezen 4 Berichten

MyMuesli Adventskalender

Kun jij ook niet wachten tot mister Santa weer in the house is!? MyMuesli maakt het wachten en aftellen tot kerst nog leuk ook met een ware adventskalender vol met Muesli óf havermout. Lees snel verder hoe jij dit originele cadeau, aan jezelf natuurlijk, kunt bestellen én ook nog eens €10 korting kunt krijgen!

meer lezen

Review: MyMuesli

Toen de pakketjes-man aan de deur stond met mijn verwachte MyMuesli pakket wilde ik hem omhelzen! Oké spreekwoordelijk gezien dan, hij is niet he-le-maal mijn type en daarnaast wil hij ook geen omhelzing van mij. Hij haat me, want ik ben nooit thuis om mijn pakketjes aan te nemen. Toevallig vandaag wel, lucky me. Maar goed, Ik was dus blij met de aankomt van dit pakketje. Heel blij zelfs! Vijf bussen vol met muesli en granola én nog een 6-pack MyMuesli 2 go. Dit moest wel dé muesli hemel zijn. Dacht ik. Of die gedachte werkelijkheid werd, lees je hier!

meer lezen 0 Berichten

Review: Vivera Favorites

Zo'n 15 jaar geleden, toen ik en mijn broertje nog een stelletje opstandige pubers waren, kreeg mijn broertje een vriendinnetje dat vegetarisch was. Mijn broertje werd spontaan ook gelijk vegetarisch. Voor mij aanleiding om hem eens flink te pesten natuurlijk, want waarom zou je dat doen, geen vlees meer eten? Wist ik veel. Inmiddels ben ik wat ouder en wijzer en heb ik wel door dat het eten van minder of geen vlees bij kan dragen aan je gezondheid, het algehele dierenwelzijn en het milieu. Ik betwijfel overigens of één van deze wijze gedachten de achtergrond was van mijn broertjes tijdelijke vegetarische ingeving, waarschijnlijk was het alleen om indruk te maken op het meisje in kwestie. Anyway, genoeg over mijn familieperikelen en vandaag dus wat meer over vegetarisch eten.

meer lezen 0 Berichten

Review: Marley Spoon

Marley Spoon biedt maaltijdboxen voorzien van verse ingrediënten en recepten die ervoor zouden moeten zorgen dat je binnen no time een eenvoudige maar gezonde maaltijd op tafel hebt staan. Too good to be true? Precies dát ga ik eens aan een grondige test onderwerpen.

meer lezen 0 Berichten