Baker& Moore, Rotterdam

Mijn hobby is dus eten. Surprise surprise! Maar net zo lief als zelf in de keuken staan, ga ik ontbijten of lunchen in één van de vele hippe hotspots die Rotterdam telt. Baker& Moore valt in de categorie 'Rotterdams finest' als je het mij vraagt. 

Baker& Moore is een sfeervol tentje in het Centrum van Rotterdam waar het eigenlijk altijd wel gezellig druk is. Ontbijt, lunch of gewoon een heerlijk kopje koffie met een stukje taart. In het weekend kun je er zelfs genieten van een 'all day breakfast'. Bij Baker& Moore zijn er gezonde keuzes genoeg. Salades, sandwiches en raw/ suikervrije taartjes. Lucky me, want ik werk in dezelfde straat, dus als mijn collega's me zoeken, zit ik waarschijnlijk bij Baker& Moore. 

Healthy High Tea

Eigenlijk is gewoon álles lekker bij Baker& Moore maar ik heb wel een aantal favorieten.

 

Mijn eerste kennismaking met Baker& Moore was de healthy high tea die ik samen met een vriendin heb gedaan. Bananenbrood, sandwiches, sapjes, raw bites van Sue en natuurlijk thee, héél veel thee. Enorm gezellig en lekker om een middagje met een vriendin samen te doen. Vanaf januari 2017 hebben ze zelf een geheel vegan high tea op het menu staan. Die komt zeker snel op mijn To-Do lijstje!

Coffee please

Ik ben nog niet zolang een koffie drinker maar sinds ik de cappuccino heb ontdekt voel ik af en toe, vooral op maandagochtend ofzo, toch wel een héle sterke drang naar koffie! De Cappuccino en Latte Macchiato bij Baker& Moore zijn top. En voor iemand die pas een jaar koffie drinkt, zegt dat een hoop. Ik ben erg kieskeurig als het op koffie aankomt. Het fijne is dat ze deze ook serveren met sojamelk of havermelk. Waardoor je ook met een lactose intolerantie toch kan genieten van een kopje koffie. De koffie kun je ook To Go meenemen, en dat doe ik dan ook regelmatig voor ik aan het werk ga. Koffie zonder taart is alsof je leeft op één been. Kan natuurlijk echt niet hè. Baker&Moore heeft suikerrijke taartjes, zoals cheesecake, maar ook gluten-, lactose- en suikervrije bites van Sue in het assortiment.

Lunch& Moore

En last but not least ben ik erg enthousiast over de verschillende lunch opties. Je kunt namelijk je eigen sandwich of salade samen stellen. Hierdoor kun je je lunch helemaal naar je eigen wensen aanpassen. Ik kan zelf nooit zo goed kiezen dus neem ik maar één van de kant en klare combinaties die op het menu staat. Mijn favoriet tot nu toe is de Marco Polo salade.  Een heerlijke salade met kippendij, avocado, bacon, ei, komkommer, pijnboompitten en pesto.

 

Ook je sandwiches kun je op geheel eigen wijze laten samen stellen. Denk eens aan een sandwich met hummus en gegrilde groenten, Serrano ham en gedroogde tomaat of geitenkaas, walnoot en honing.

Meer info?

Baker& Moore kun je vinden aan de Westblaak 147 in Rotterdam.

Baker& Moore is dagelijks geopend. Op maandag t/m vrijdag  van 07.30 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

 

 

Voor meer informatie volg je Baker& Moore op Instagram of bekijk het menu op de website.

Reactie schrijven

Commentaren: 0